Selecteer een pagina

Over Vijver Design

Wij zijn Karin en Esther van Ham, twee zussen met een diepe liefde voor de natuur en een gedeelde passie voor tuinieren. Al geruime tijd hebben we met trots onze expertise gedeeld op onze website, unieketuinen.nl, waar we alles delen over tuinieren, tuinonderhoud, planten en nog veel meer.

Maar nu, met een nieuw hoofdstuk in ons groene avontuur, verwelkomen we je graag op VijverDesign.nl. Deze site is onze nieuwste uitdaging en een weerspiegeling van onze onverzadigbare nieuwsgierigheid en passie voor de schoonheid van vijvers en waterlandschappen.

Wat je kunt verwachten

Bij VijverDesign.nl bieden we een schat aan informatie voor zowel beginners als ervaren vijverliefhebbers. Ontdek tips voor adembenemende vijverontwerpen, praktische onderhoudsrichtlijnen, inzichten in vijverecologie en inspirerende verhalen van gepassioneerde tuiniers die hun droomvijvers hebben gerealiseerd.

We delen onze kennis met eerlijkheid en behulpzaamheid. Jouw vijveravontuur is belangrijk voor ons, en we staan klaar om je te ondersteunen en inspireren op jouw reis naar de wereld van vijvers.

Esther en Karin van Ham

Waarom Vijvers?

Vijvers zijn meer dan stilstaand water

Vijvers zijn voor ons meer dan alleen stilstaand water. Ze zijn levendige ecosystemen, kleine paradijzen die de natuurlijke harmonie in een tuin versterken. Ze zijn de thuisbasis van fascinerende flora en fauna en bieden een serene plek om tot rust te komen na een lange dag.

Onze reis in de wereld van vijvers begon met een diepgaande fascinatie voor hun unieke ecologie en esthetische mogelijkheden. We hebben ons ondergedompeld in de studie van vijvers – van ontwerp en aanleg tot het onderhoud ervan. We hebben ontdekt dat er nog zoveel te leren en te delen is, en daarom hebben we besloten om onze kennis te bundelen op deze speciale website.

Vijver advies

Ontdek tips voor adembenemende vijverontwerpen, praktische onderhoudsrichtlijnen en inzichten in vijverecologie.

Vijver inspiratie

We staan klaar om je te ondersteunen en inspireren op jouw reis naar de wereld van vijvers.