Over Vijver Design

Wij zijn Karin en Esther van Ham, twee zussen met een diepe liefde voor de natuur en een gedeelde passie voor tuinieren. Al geruime tijd hebben we met trots onze expertise gedeeld op onze website, unieketuinen.nl, waar we alles delen over tuinieren, tuinonderhoud, planten en nog veel meer.

Maar nu, met een nieuw hoofdstuk in ons groene avontuur, verwelkomen we je graag op VijverDesign.nl. Deze site is onze nieuwste uitdaging en een weerspiegeling van onze onverzadigbare nieuwsgierigheid en passie voor de schoonheid van vijvers en waterlandschappen.

Wat je kunt verwachten

Bij VijverDesign.nl bieden we een schat aan informatie voor zowel beginners als ervaren vijverliefhebbers. Ontdek tips voor adembenemende vijverontwerpen, praktische onderhoudsrichtlijnen, inzichten in vijverecologie en inspirerende verhalen van gepassioneerde tuiniers die hun droomvijvers hebben gerealiseerd.

We delen onze kennis met eerlijkheid en behulpzaamheid. Jouw vijveravontuur is belangrijk voor ons, en we staan klaar om je te ondersteunen en inspireren op jouw reis naar de wereld van vijvers.

Esther en Karin van Ham

Over de prijsvergelijker

We vergelijken prijzen van vijverbenodigdheden.

Met enthousiasme werken we samen met diverse vooraanstaande webshops om de prijzen van vijverbenodigdheden te vergelijken, waardoor onze bezoekers altijd profiteren van de beste deals. Hoewel we zelf geen vijverproducten aanbieden, streven we ernaar om onze bezoekers te helpen besparen bij de aanschaf van hun favoriete vijverbenodigdheden. Dankzij ons vergelijkingsproces bij verschillende gerenommeerde webshops kunnen we onze bezoekers verzekeren van de meest actuele en voordelige aanbiedingen.

Onze selectie van samenwerkingspartners is zorgvuldig gekozen op basis van strenge criteria, waarbij we alleen samenwerken met betrouwbare webshops. Op deze manier kunnen we onze bezoekers een veilige en plezierige winkelervaring garanderen bij het aanschaffen van vijverbenodigdheden.

Bij Vijver Design staan we klaar om onze bezoekers te voorzien van waardevolle informatie over alles wat met vijvers te maken heeft. Of je nu op zoek bent naar handige tips voor vijveronderhoud, het selecteren van de ideale vijverplanten, of het vinden van hoogwaardige vijverapparatuur, je ontdekt het allemaal op onze website.

Expert informatie

Voor deskundige informatie over vijvers en vijverbenodigdheden.

Groot assortiment

Vijverbenodigdheden van meer dan 30 webwinkels in één overzicht.

Lage prijzen

Ontdek direct de beste deals voor vijverbenodigdheden.

Snel en makkelijk

Vergelijk snel en gemakkelijk de prijzen van vijverbenodigdheden.

Onze Partners

We werken onder andere samen met deze merken.

Vijverdesign